Чудо с моето зрение

Здравейте прекрасни приятели, тази статия ще бъде за едно чудо, което ми се случи и реших да ви споделя. Откакто съм тетахилинг терапевт наблюдавам постоянно чудесата и промените в живота на клиентите ми, но за себе си това което преживях беше нещо уникално и то само след една сесия тетахилинг. Да като терапевт аз си правя и на себе си сесия, защото знам този уникален метод как действа.

И така от много години имах проблеми със зрението, още от много малка не виждах надалече, както се досещате вече говоря в минало време за този мой проблем. Защото само с една тетахилинг сесия се освободих от този проблем. Някой ще си кажат, да бе хората слагат очила и ги носят с години, а тя само с една сесия ще си реши проблема. Да само с една сесия си реших този дългогодишен проблем. Този проблем ми създаваше голям дискомфорт, когато някой познат ми махаше на улицата от далеч, аз не можех да видя кой иска да ме поздрави, и той съответно се сърдеше. Много пъти в училище, когато госпожата пишеше на дъската на мен буквите ми се размазваха и не виждах почти нищо. За тези от вас, които са имали същия проблем или все още го имат знаят колко е неприятно.

Скъпи приятели, метода тетахилинг е едно вълшебство, с което могат да се правят мигновени изцеления и аз го видях и усетих днес и съм изключително щастлива, затова реших да ви го споделя, за да знаете че всичко е възможно, стига да повярваш. Затова и при мен се получи толкова бързо, защото имах вяра и знам, че е възможно. Сега да ви разкажа накратко как се случи чудото. В тетахилинг работим на четири нива, много на дълбоко.

Същностно, генетично, историческо и душевно. При мен имаше убеждения и програми от същностно (шокове и травми от детството, които ми пречеха да виждам, неща които съм  преживяла като много малка), генетично (програма дошла от моите предци), историческо( неща свързани с предишен живот)…. Няма да се впускам в подробности. Освободих убеждения и програми от тези нива и чудото стана, но аз имах непоколебима вяра, че ще стане и то стана. За да се получи изцеление и лечение трябва човек да има вяра, че ще стане. Аз вече се чувствам прекрасно виждам отдалече все още много леко размазано, но вече виждам, а преди ми се сливаха цветове и хората ми бяха като мъгла, когато гледах на далече.

Отблизо си виждам прекрасно, а сега вече и надалеч. Много съм щастлива и благодарна на Създателя, който не веднъж казах, че е велик. Ако и вие искате да сътворяваме чудеса в живота ви, запишете си тетахилинг сесия. Ако сте готови за промяна и вярвате, че това ще стане успехът е сигурен. Не отлагайте, а действайте тук и сега. Заедно ще успеем да трансформираме вашия живот за ваше най-висше благо и добро и да сътворим вашата прекрасна реалност. Който от вас иска да се запознае с метода тетахилинг и да разбере още подробности за него, то не се колебайте да си запишете безплатен разговор с мен.

Ще се радвам да се запознаем и да ви обясня с подробности за метода и как може да ви бъде полезен. От множеството обратни връзки, които получавам от доволни клиенти и положителните промени, които настъпват при тях знам че, този метод е едно вълшебство с което се случват чудеса. Това беше моята история и чудото, което преживях. Благодаря за отделеното време да прочетете тази моя лична история. Ако и вие имате такава история свързана с някакво чудо свързано с уникалния метод тета хилинг и не само споделете го под този пост, за да покажем на хората, че не трябва да спират да вярват и че чудесата и мигновенните изцеления съществуват.

С любов и благодарност Деница Владимирова

Сертифициран Тета хилинг терапевт

Обичам ви бъдете благословени и вие и вашите семейства. Желая любов и просперитет

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.