Ангелска терапия

60.00лв.

Описание

Ангелска терапия – какво представлява, кои са ангели и архангели, за кого е?

Ангелска терапия – отговорите на твоите въороси, чрез голямата подкрепа на товите Ангели-пазители!

Ангелите да духовни създания с много по-висока вибрация от тази на нас хората. Те са мощни създания които са винаги около нас и ни закрилят.

Има три вида ангели – помощници, пазители и Архангели.

За разлика от Ангелите-помощници и Архангелите, задачата на Ангелите-пазители е свързана единствено и със самите нас и нашия живот. Тези ангели ни осигуряват комфорт и спокойствие. Техните напътствия идват при нас под формата на сънища, послания или прозрение, също така и брилянтни идеи.

Всички хора имат Ангели-пазители, без значение каква вяра изповядват. Когато нас ни боли и тях ги боли, защото са чувствителни към емоциите на хората. Друго важно нещо, което искам да знаете, е че Ангела ни пазител не ни съди. Те знаят, че всяка наша грешка всъщност е част от пътя ни. Ние имаме повече от един Ангел-пазител. Всеки може да ги призове стига да поиска.

По време на Вашата ангелска терапия ние ще се свържем с вашите Ангели-пазители!

Вие можете да им задавате каквито въпроси пожелаете, за живота, за любовта, за кариерата, за изобилието те с удоволствие ще ви отговорят. Ако се чудите как да направите промяна в живота си, то те веднага ще ви дадат съвет и вие ще получите отговора, който търсите. Те ще ви подкрепят по пътя към вашата промяна. По време на тази терапия аз посредством моето ясно чуване и виждане ще ги попитам и за техните имена, за да ги повикаме когато са ни нужни.

След това ще ви изтегля и от ангелските карти, за да получите още по-ясни напътствия за вашия проблем. Но отново не забравяйте, че ангелите никога не се намесват без да сте ги помолили, защото се съобразяват със вашата свободна воля. Ангелите ще ни мотивират да действате, да спрете да отлагате. При първата ми среща с тях, аз усетих топлина, закрила и любов. Чувството беше неописуемо, радост и щастие нахлуха в мен и безусловна любов.

Ако и вие искате да го почувствате, то запишете си час за “Ангелска терапия” с мен.

Този бърз и безопасен метод ще отговори на вашите въпроси много бързо. Ще ви даде точните и ясните напътствия, от които се нуждаете.

Кога можете да се свържете с тях?

Винаги когато пожелаете и да ги попитате каквото поискате. За всяка тема и за всички аспекти от живота ви. Действайте, не чакайте ситуациите около вас да се оплетат още повече, за да повикате вашите ангели хранители. Свържете се с мен!

Аз с най-голямо удоволствие ще ви помогна да се срещнете със тях и да си отговорите на въпросите които ви вълнуват. 

Запазете час от ТУК

За кого е тази терапия? 

За тези от вас които искат да се запознаят с Вашите Ангели-хранители и да получите много бързо отговори на въпроси, които ви интересуват. Ако се чудите какво да направите то ангелите ще ви дадат точното и ясното напътствие.

Цената на “Ангелска терапия” е 48 лв – с продължителност 45 мин. и подарък теглене на ангелски карти, за да получите по-ясно вашите напътствия. Ангелските карти се теглят чрез Божествената енергия, за да са точни според Висшата истина на Създателя!

А защо не и да опитате една Вълшебна Тетахилинг сесия?

Заповядайте и на моята Фейсбук страница!