Тета пакет специално за теб

250.00лв.

Категория:

Описание

Тета пакет специално за теб е създаден, защото всеки един от вас е специален!

Какъв е този пакет – за кого е подходящ и какво включва?

Този пакет съдържа 3 Тетахилинг сесии с мен, в който в продължение на три седмици (по една сесия седмично) ще работим за различни сфери от твоя живот. Ще ги променяме и трансформираме. Този пакет е за тези от вас, които им е писнало вече да са в ролята на жертвата и са решили да хванат кормилото на живота и да станат негови господари. Тези три сесии ще трансформират живота ви в много аспекти любов към себе си, привличане на изобилие, разрастване на вашия бизнес, привличане на съвместим божествен партньор, освобождаване от парични блокажи, лечение на душата след загуба на близък, откриване на мисията и много други аспекти. 

Искате ли да станете господар на живота си и да поемете отговорност за него с лекота, искате ли да се научите да слагате граници и да се отстояваме? Ако отговорът е ДА, то този пакет е само за вас!

Също така този пакет ви дава възможност за постоянна комуникация с мен в периода на сесиите, за съвети и насоки. Както и една 30 мин среща с мен извън сесиите в която ще обсъдим промените които сте постигнали и вашия растеж.

Както знаете по време на сесиите се интегрират програми както и се освобождават такива, това води до очистващи процеси в тялото и постоянната комуникация с мен много ще ви помогне да минете през лекота през процеса.

Също така, ще ви подаря една уникална практика Бонус

Лечение на разбита душа

Душата е нещо уникално. При всяко въплъщение на душата е прикрепена нишка, която ни свързва с всички нива на съществуване. Но както знаем, ние имаме и тяло, което може да бъде увредено. Ние се претоварваме с емоционални проблеми толкова много, че в енергийното поле на душата започват да се появяват пукнатини. Случва се животът да стане много труден, ние изпадаме в отчаяние и се чувстваме празни.

Всеки човек преживява някаква загуба раздели с бивши партньори, починали близки, натрупаната тъга бавно разяжда нашата душа. И после си казваме някак ми е празно на душата. С тази уникална практика, която ви давам подарък в този пакет само за теб, ние ще излекуваме разбитата си душа и ще я направим отново цялостна и завършена. Ще изгладим нейните пукнатини. Процеса лечение на душата изисква малко повече време, но след него клиента се чувства щастлив и цялостен отново.

За кого е този пакет ?

За всеки готов за промяна в живота си, готов да се освободи от ограничаващите си програми и вярвания.

  • За тези от вас, които търсят себе си и своята мисия и житейска цел, своето предназначение тук на земята.
  • За тези от вас които искат моята емоционална подкрепа в периода на сесиите.
  • За тези от вас които са готови да освободят финансовите блокажи пречещи на изобилието да влезе в живота им.

Какво включва този Тета пакет специално за теб:

  1. Три сесии в различни сфери на живота, които можете да подобрите с лекота
  2. Една среща с мен в периода на сесиите, в които да обсъдим вашите промени и трансформация
  3. Моята морална подкрепа в периода на сесиите
  4. Подарък от мен – практика Лечение на разбита душа

Този пакет е уникален, не се колебайте а си го вземете още сега заедно с уникалния подарък!

Цената на Тета пакет специално за теб е 220 лв.