Тета лечение

100.00лв.

Описание

Тета лечение за работа с подсъзнателните програми и пълна трансформация!

Тета лечение – какво е и как протича една индивидуална Тетахилинг сесия? За кого е подходяща и за кого не е?

Тета лечението е процес, който води до физическо,психично и духовно изцеление, чрез насочена молитва към Създателя. Този метод промени моя живот, както и живота на много мои клиенти. В Тета лечението ние работим, както със Божествената енергия, също така и със свободната воля на човека, т.е. клиента трябва да се съгласи с лечението. Методиката на работа с клиента е много лека и приятна, а резултатите са мигновени. Този тип медитация няма ограничение на възрастта, дава прекрасни резултати и при децата. Този метод може да се прилага във всички сфери на живота. С него се постига баланс между тяло, ум, емоции и дух.
Тета лечението е метод, който работи на много дълбоко и чисти убеждения и програми от четирите нива съществуване.

Кои са четирите нива, с които работим чрез Тета лечение?

Първото ниво е Същностно – нивото от нашето детство. Знаете, когато сме малки как сме като едни гъбки и каквото чуем го приемаме като свое. Тези програми и убеждения стоят в нашето поле години наред. С този метод освобождаваме шокове и травми от детството и лекуваме ситуацията.
Второто ниво е Генетично ниво – това е нивото от нашите предци. В работата си като терапевт виждам, че клиентаът дори и не подозира колко много програми е приел от предците си, но всичко се съдържа в нашето ДНК и си го носим с нас напред в поколенията.

Третото ниво е Историческо ниво – това е нивото от предишните ни животи. Които от вас не вярват в предишен живот, то поне имат спомени. Имате сън, който ви се струва толкова реален, а всъщност е спомен, не е сън. От историческо ниво си носим обети, които сме дали, за които сега дори и не подозираме. Затова се чудим защо някои хора ги виждаме за първи път, а ни се струват познати. Отговорът е, че познавате тези хора от историческо ниво от предишен ваш живот.
Четвъртото ниво е Душевно ниво – това е нивото на нашата Душа. Какво ли иска да ни каже нашата душа? Тета лечението дава отговора. Чрез Тетахилиинг учим уроците на душата си през любовта, а не през болката и страданието.

Тета лечението е един безопасен метод, които няма случай да е навредил, но е помогнал на хиляди.

Как протича една Тетахилинг сесия с мен?

Целта на една такава сесия е да се освободите от подсъзнателните, ограничаващи вярвания, които ви пречат да живеете живота, който искате. Сесията започва с водена медитация от мен, която ви свързва със Тета вълните на мозъка и със Създателя на Всичко Което Е. Ние работим с нашето подсъзнание, което управлява 90% от нашия мозък (и от нашия живот). Точно там са складирани тези ограничаващи вярвания и програми от четирите нива. Изкачваме се на Седмото ниво на съществуване, там където е Създателя на Всичко Което Е, и където се извършва нашето лечение. Аз питам клиента дали ми дава разрешение да работя с него, тъй като Тета лечението работи със свободната воля на човека.

Ако имам разрешение, сесията започва. Аз задавам въпроси, Вие отговаряте. Правим енергиен тест с ДА и НЕ, защото той най-ясно показва дали дадено убеждение или програма е в клиента или не.

За кого е подходящо Тета лечението?

  • За всеки, който е готов за бърза промяна и трансформация с лекота.
  • За деца над 4 години, това лечение повлиява много добре на децата.
  • За жилищни пространства и вещи. Почистването на жилището и вещите в него, чрез Тетахилинг може да подобри много добре вашия живот.
  • За животни. С този метод много добре се повлиява лечението на домашните любимци.
  • За бременни след 3-ия месец. Бременната жена е много важно да мисли позитивно по време на бременността, да няма тревожни мисли, защото те се предават на плода.

За кого не е подходящ метода Тета лечение?

  • За бременни от 1-ия до 3-ия месец
  • За деца под 4 години

Заповядайте да разгледате и другите ми енергийни предложения

Последвайте и моята Фейсбук страница!

Допълнителна информация

Продължителност

60 мин.