Тета лечение + базова констелация с майката и бащата

160.00лв.

Описание

Тета лечение + базова констелация с майката и бащата

Методът – Theta Healing – работи на емоционално ниво. Чрез техниките на Тета лечението ние успяваме да осъзнаем свойте чувства. А чрез тях ние правим промени в живота си на всички нива. 

Базовата констелация майка и баща ще ви помогне да се свържете с енергията на своите родители. По този начин да им изкажете думи, които така и не сте успели да кажете до сега. Също така и да разберете много от нещата, които не са ви казвали а вие сте усещали.

Ако си готов запиши си час още сега не му мисли!

Тета лечение – какво можете да постигнете с този метод.

Базовата констелация майка и баща – какво представлява тя и какво можете да постигнете с нея.

С метода Тетахилинг можете да трансформирате живота си, стига да сте готови.

С тази енергийна система с лекота можете да се освободите от чувството за вина, съжаление, презрение, обида, негодувание.

Този метод работи мигновено и ни дава възможност да създадем живота, който мечтаем. Тетахилинг ви помага от ролята на жертвата да се превърнете в господар на живота си, да реагираме по-спокойно на ситуациите. Този метод работи с Божествената енергия и свободната воля на човека. Лечението или внедряването може да стане само с Ваше съгласие. Тета лечението помага при загуба на ваши близки, както и след раздяла с партньора, за да излекуваме сърцето си и да продължим напред. Също така помага и при финансови проблеми, както и при много други казуси като привличане на божествен партньо. Също за успехи в работата, за намиране на мисията ни, за подобряване на отношенията с нашите родители. Този метод ни помага да се обичаме истински, да започнем да се ценим и уважаваме. Тета лечението чудесно помага и при различни видове болести.

Тетахилинг работи на четири нива, затова е толкова ефикасен. 

Същностно ниво – програми от нашето детство, когато сме били малки и сме попивали като гъбки от нашите родители или баби и дядовци.

Генетично ниво – там са убежденията от нашите предци, баби и дядовци. Много от нашите програми дори не знаем, че ги имаме а ние просто си ги носим от предците.

Историческо ниво – това са нашите минали прераждания и животи.

Тетахилинг е един уникален метод, който ще трансформира и промени живота ви, както го направи до момента със стотици доволни клиенти.

Сега в този пакет вие можете да се докоснете и до още един метод. Семейни констелации. Базовата констелация с майката и бащата е фундамент за един щастлив изпълнен с любов и изобилие живот. 

За кого е една такава констелационна сесия?

Тази констелация е за всеки един от вас, който иска да се освободи от детски травми, дълбоко потиснати в нашето подсъзнание, свързани са нашите родители и също така да се освободи от негативни чувства свързани с тях. Този метод е за абсолютно всеки човек, който е готов да привлече щастието, любовта и изобилието в живота си, създавайки  здравословни отношения със своите родители. Правилна сепарация т.е. енергийно отделяне от тях, което е много важно за всеки човек, защото ако не сме се сепарирали от родителите си ние първо живеем техният живот и също така взимаме техните уроци , което не е правилно.

Но с този уникален метод констелации всичко си идва на мястото. Много пъти ние се грижим за нашите родители, пренебрегваме себе си, така се превръщаме в ролята на родители на родителите си. Също така ние се превръщаме в родители на нашите родители, когато им помагаме системно във финансов план или ги издържат. Те не са обаче наши деца и нека не забравяме,че ние сме техните деца и нека се държим като такива. С тази констелация всеки си застава на неговото място в родовата система , прави се правилна сепарация и клиента започва да живее своя нов живот необременен от миналото и детските травми свързани с неговите родители.

За всеки, закупил такъв пакет, получава подарък от мен – Тетахилинг сесия енергиен детокс. Уникална трансформираща сесия, след която ще се почувствате като преродени. Побързайте и вземете вашия подарък!

Цена на пакет: констелация + тета сесия 150 лв. – двете практики се правят в различни дни, констелация 60 мин, Тета сесия 90 мин.

Заповядайте и на моята Фейсбук страница!