Тетахилинг Енергиен детокс

60.00лв.

Категория:

Описание

Тетахилинг Енергиен детокс за лечение на Душата

Тетахилинг енергиен детокс – какво включва?

Това е Тетахилинг сесия, в която ще се почувствате презаредени и обновени. Сесията включва пет практики, които ще ви накарат да се почувствате като нови обновени и трансформирани. Кои са тези пет практики и какво представляват.

 

Първата практика от Тетахилинг енергиен детокс е “Изчистване на аурата”

Както знаете аурата е енергийната област, която отразява едва доловимите енергии в тялото. Това е лично електромагнитно поле около всеки от нас. Колкото сте по-здрави, толкова по-силно ще се излъчва светлина от тялото ви. Аурата е уникална за всеки човек. Тя е сложна и се променя във всеки момент. Така, че е много важно за нашето здраве и енергия аурата да е чиста. С тази практика вашата аура се изчиства от чужди негативни влияния, енергийни прилепвание, енергийни куки, стрес , напрежение.

 

Втората практика е “Връщане на душевни фрагменти”

Какво всъщност са душевните фрагменти? Това са частици от душата ви които много лесно ги губим. Губим ги когато се грижим за болен наш близък, също така когато някой скъп за нас човек си отиде от този свят ние му даваме част от душата си, когато отидем някъде на екскурзия и толкова много ни хареса че сякаш оставаме частица от душата си там. Много лесно се губят душевни фрагменти, но благодарение на тета-лечението те се връщат при нас чисти и презерадени и тези, които сме отнели волно или неволно се връща към техните собственици. Тази практика ви връща личната сила отново.

 

Третата практика която включва тази сесия е премахване на “Блуждаещи спомени”

Мозъкът ни винаги е в съзнание, дори когато спим ние възприемаме всичко, което се случва в живота ни. Ако сте в безсъзнание, вие продължавате да чувате какво става около вас. Блуждаещи спомени се формират когато сте на операционната маса, също така когато сме в алкохолно опиянение, когато сме в кома и в много други случай. 

Тази практика е силно освобождаваща, лекуваща и обновяваща.

Така, че ако усещате че имате блуждаещи спомени за нещо то този метод ще ви помогне много.

 

Четвъртата практика от тази сесия се нарича “Изпращане на любов към бебето в утробата”

Както знаете когато сме в корема на мама ви се храним от нея дишаме с нея и също така попиваме нейните негативни програми и чувства и и  ги взимаме за наши. Мама е тъжна и бебето изпитва тъга, мама е тревожна и бебето изпитва тревога, мама е в стрес и бебето се стресира. Този метод за изпращане на любов към бебето в утробата е прекрасен много лечебен и изчистващ. Този метод може да се прави както за вас, така и за децата ви. Те разбира се имат свободната воля да го приемат или не.

За да започнем тази практика клиента трябва да даде устно разрешение.След това той си представя, как е ембрион в утробата на майка си какво чувства дали има страх или чувства любов. Тази уникална практика прави чудеса с мойте клиенти. Безусловната любов, както знаете има дълбок лечебен ефект.

 

Петата практика от Тетахилинг енергиен детокс е “Лечение на душата”

Душата както знаете е нещо изумително тя е по-голяма и по-божествена от тялото. Но е лесно ранима. Различните емоционални проблеми увреждат енергийното ни поле и по душата започват да се образуват пукнатини. Една тежка физическа или емоционална болест също може да разстрои духа и да разбие душата.

Лечението на разбита душа е един уникален процес, който превръща душата в цялостна, както е била преди.

Тази уникална сесия ще ви освежи и трансформира напълно.

 За кого е?

За абсолютно всички, които искат промяна и трансформация. Продължителност – 40 мин.

А зощо не и да се възползвате от Тета лечение ВИП?

Последвайте и моята Фейсбук страница!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Тета лечение с Дени Владимирова
Product Name
Тетахилинг Енергиен детокс
Price
BGN 48
Product Availability
Available in Stock