Тетахилинг медитация „Изобилие“

0.00лв.

Здравей, скъпи приятелю! Потопи се във вълшебството на тази уникална и трансформираща тетахилинг медитация, която ще ти покаже пътя към изобилието. Единствено е нужно да отделиш 30 минути дневно за това. 

Ще получиш медитацията на имейла ти до края на деня.

Описание

   Здравей, скъпи приятелю! Потопи се във вълшебството на тази уникална и трансформираща Тетахилинг медитация, която ще ти покаже пътя към изобилието. Единствено е нужно да отделиш 30 минути дневно за това. Ще получиш медитацията на имейла ти до края на деня. Усамоти се в спокойна обстановка, увери се, че никой няма да те притеснява, пусни си медитацията, затвори очи и да започваме. 

А знаеш ли какво представлява методът Тетахилинг? Ако не продължавай да четеш. А ако вече знаеш си пусни медитацията. Не губи време!

   Тетахилинг е процес, който води до физическо, психично и духовно изцеление чрез насочена молитва към Създателя. Той с готовност ни дава това изумително познание, което сега и вие можете а получите. То промени моя живот и живота на много хора. Има само едно условие този метод да работи и то е да вярваш в Създателя На Всичко Което Е. Всеки, който искрено вярва в Бог или Творящата сила, може да я постигне и да я използва. 

 

 

   След като ти разказах толкова много за този прекрасен метод, сигурно се чудиш, кой го е създал. А ако вече си чувал за нея си пусни медитацията.

Името на създателката на методът Тетахилинг е Ваяна Стайбъл. Тя е художничка, писателка, преподавателка и ясновидка. Посветила се е на това да разпространява своята лечебна система по света. Ваяна провежда семинари по цял свят и досега е обучила практикуващи и учители в повече от 25 държави.

    През 1995г. Ваяна Стайбъл, самотна майка на три малки деца, се разболява тежко. Изпробва всичко, което могат да и предложат официалната и алтернативната медитация, но напразно. Накрая опитва една проста техника, която дотогава е предлагала в практиката си като ясновидка, и оздравява почти мигновено. Изумена от това, Ваяна започва да предлага тази техника на сеансите със своите клиенти и вижда как те един след друг оздравяват по чудотворен начин. 

След дългогодишна практика с хиляди клиенти Ваяна установява нещо още по-вълнуващо, а именно, че може обучава други хора на тази техника.