Мъдри напътствия от ангели, архангели, богини и извисени учители

35.00лв.

Категория:

Описание

Ангелите, архангелите, богините извисените учители са тук за нас да ни дават своите мъдри напътствия

И само ние имаме свободната воля да решим дали да ги слушаме и предприемем нужните действия.

Край нас винаги има невидима подкрепа, стига само да помолим за нея.

Напътствията от ангели, архангели, богини и извисени учители е един много лесен начин да имате яснотата която ви е нужна когато сте на кръстопът. Тези напътствия ще ви помогнат да вземете най-правилното решение. Картите се теглят през божествената енергия и са с мъдрите напътствия от които се нуждаете.

И сега нека разгледаме поотделно ангели, архангели, богини и извисени учители.

И кой по какъв начин може да ни помогне когато имаме нужда

Вашите ангели-пазители са винаги край вас, дори и да не осъзнавате тяхното присъствие.Те са ваши помощници във всяка област на живота стига да ги помолите.Но нека отново да напомня за закона за свободната воля, и според този закон те могат да се намесят само когато ги помолите за съдействие.Ангелите са могъщи вестители на Бога, изпълнени с любов, неограничени нито от пространството, нито от времето, затова те са ценни помощници във много неща, от най-дребните до по сериозните.

Архангелите са могъщи ангели които ръководят ангелите-пазители. Те предават послания от Твореца и ни помагат във всяка област на живота, и като ангелите-пазители те не са ограничавани нито от времето, нито от пространството.

И за това те могат да дойдат едновременно при всички които ги призоват.Всеки може да призове архангелите. Думите които се използват са без значение важно е да сме искрени.Архангелите с радост ще ви помогнат в ежедневните ви грижи и ще ви покажат как да се справите с тях.

Богините те са мъдри създания, които ни напътстват и ни помагат в живота ни.

Докато общувате с богините посредством картите вие ще пробудите вашата интуиция. Също така можете да отворите и вашата сърдечна чакра и в резултат на това много лесно вашите желания ще се осъществяват с лекота. Това накратко за богините, сега продължаваме със Извисените учители.

Те са велики духовни  лечители и наставници. Някои от тях са живели на Земята , като човешки същества.Те са мъдри водачи които могат да ви помогнат да намерите житейската си мисия, да съберете кураж и да направите промени в живота си.

За кого е тази консултация?

За абсолютно всеки който му е трудно да вземе решение. За всеки който е на кръстопътя на живота, мъдрите послания ще ви дадат нужната насока накъде да продължите.

Цената на консултацията е 26 лв – тази цена е символична и е просто за обмен. 

Продължителността е 30 минути.

Бонус към консултацията получавате канализиране на един ваш въпрос, който ви интересува и искате да знаете отговора.

Не чакайте, а вземете консултация с ангели, архангели, богини и извисени учители за да имате яснота на къде и как!!!