Констелации

100.00лв.

Категория:

Описание

Констелация – какво е, как протича една констелация. За кого е подходяща тя?

Констелация – един ефективен и бърз метод, който ще ви помогне в разрешаването на семейните и родовите динамики. Също така може да ви помогне и в бизнеса, както и в много други сфери от вашия живот.

Ако ти си човек, на който му е писнало да чака нещата да се променят сами, а те така и не се оправят, проблема може да се корени някъде дълбоко в рода.

Запиши си час за констелация с мен, за да разберем от къде идва проблема и да го освободим с лекота.

Констелации това е метод, който ни помага да преработим ограничаващите и негативни модели от нашите предци и да ги трансформираме с любов.

Какво е констелация?

Това е метод, който показва нагледно какво се случва в родовата система, ако случая на клиента е такъв. Има различни енергийни структури (на парите, на рода, на фирмата в която работим и много други). Този уникален метод може да се прилага за абсолютно всичко. Констелационните практики са десет пъти по-мощни от всяка друга психотерапия. Чрез този метод се достига до най-високите нива на несъзнаваното, точно за това е толкова ефикасен този метод и се постигат бързи резултати.

Констелациите са системен подход, който отчита, че човек е част от своята фамилна система и като такъв той може да влияе благотворно на връзките, зависимостите и ограниченията, които се намират в тази система.

Как протича една констелация?

При констелациите е възможно да се провеждат групови и индивидуални сесии.

Груповата сесия се провежда с представители, които се назначават за различни персонажи. 

Майка, баща, майчин род, бащин род, проблем, симптом, решение и други.

Индивидуалната сесия протича, като за съответния проблем се поставят предмети, които да заместят майката, бащата, проблем, симптом, решение или самия фасилитатор влиза в роля. В констелациите ние работим с колективното поле и това, което се чувства и вижда по време на констелация винаги е правилното.

След констелация клиентът се чувства щастлив и спокоен. Много важно е да се каже на клиента, че резултатите от проведената сесия се наблюдават след около три седмици, защото трябва време програмите да стигнат до подсъзнанието. Понякога клиентът наблюдава още на първата седмица промените в живота си, но всичко е индивидуално до човека. Една констелация може да продължи около 90 минути.

Констелациите се провеждат онлайн в удобно за мен и клиента време. Не е необходима никаква предварителна подготовка за участие.

За кого са подходящи констелациите?

  • За всеки, който иска промяна.
  • За тези от вас, които искат да постигнат финансово благополучие, но не знаят как и какво им пречи
  • За конфликти в бизнеса, които не знаете как да разрешите
  • За разрешаване на лични проблеми (депресии, липса на любов към себе си, нервно напрежение, паник атаки и много други)
  • За тези от вас, които са претърпели някаква загуба (смърт на близък, развод или раздяла с любим човек)
  • За тези от вас, които искат да се сепарират със своите родители и да започнат да живеят своя собствен живот, без да преповтаряме семейни модели.
  • И всеки друг проблем, в който можем да предприемем семеен подход

 

За всеки, който си закупи констелация от мен получава подарък енергийно изчистване на всеки предмет в дома му от стари и застояли енергии, както и самият дом защита и дълбоко изчистване от стари енергии, нашият дом е нашата крепост.

Така, че вашият дом ще бъде чист енергийно благодарение на тази практика от ТетаХилинг.

Побързайте и се възползвайте от моя уникален подарък!

Продължителност: 90 мин.

Заповядайте и на моята Фейсбук страница!