Вдъхновяваща и подкрепяща група “Променени и вдъхновени с Тетахилинг”

44.00лв.

Категория:

Описание

Заповядайте в нашата група, за да се лекуваме и вдъхновяваме заедно

За кого е тази група и какво предлага?

Тази група е за тези от вас, които търсят подкрепяща среда и ежедневно вдъхновение. В групата правим ежедневни Тета внедрявания на чувства, срещаме се два пъти седмично на лайф и среща в стая, в която правим медитации и групови лечения. Всеки месец си имаме тема на месеца: пари, прошка, манифестация, проявление, изобилие, любов към себе, освобождаване от вина, презрение, романтична любов и много други теми. Имаме си и подкрепящ чат, в който всеки ден си зареждаме деня.

Ако и ти искаш да си във високата вибрация и да получаваш моята морална подкрепа ежедневно, то заповядай в нашата подкрепяща и вдъхновяваща група.

Срещите ни са всеки Понеделник и Неделя от 20 ч бг време. 

За кого е тази група?

  • За тези от вас които са постоянно в ниските вибрации и си търсят вдъхновяваща среда
  • За тези от вас които са зациклили на едно място и ги е страх от промяната
  • За тези от вас които не си намират приятели, елате в нашата група ще намерите много приятели. В групата сме като едно семейство подкрепяме се забавляваме се теглим си два пъти седмично напътствие от ангелите и богините.
  • За тези от вас които харесват Тетахилинг и констелации , защото в групата работим точно с тези два метода.
  • За тези от вас които се нуждаят от дълбока преработка с майката и бащата

За всеки записал се в нашата група получава достъп до предишните месеци медитации и внедрявания освен това получава от мен моята авторска медитация “Аз съм ценна” една уникална медитация, която ще ви покаже колко сте ценна! Освен това всички членове на групата получават 25 % отстъпка от лична сесия с мен.

Побързайте да се запишете в нашата група месец Януари! Това е месец на висока вибрация в нашата група, с ежедневни лайфове, за да сме във високата вибрация вземете и вашите подаръци!

Влезте още сега в нашата уникална група и вземете своята отстъпка за лична сесия с мен.

Цената на месечния абонамент е на символичната цена от 44 лв., защото това което получавате от нашата група е много по-скъпо!

Заповядайте и на моята Фейсбук страница!