Базова констелация майка и баща

60.00лв.

Категория:

Описание

Какво е базова констелация майка и баща и защо да си закупите такава?

Базовата констелация майка и баща е една уникална трансформираща практика която можете да си подарите на самите вас. По време на една такава констелация се отработват много негативни програми свързани с родителите ни. Потиснати чувства и емоции които стоят там на дълбоко още от нашето детство. С този метод всичко това се освобождава с лекота. След една такава констелация клиентът се чувства леко и щастливо, защото се освобождава от тези програми, които са му пречили години. Тогава не остава нищо друго, освен да започне да се радва на живота и щастието си.

Тази констелация се предлага и в пакет с тетахилинг сесия, но също така и само констелация.

След като се освободите от тези чужди опитности, които сте взели като ваши, а те не са, вие променяте много вашия живот. Получавате благословията от своите родители, благословия за семейство, щастлива любов, изобилие, здраве, благоденствие. Освен от вашите родители, изчиствайки вашите отношения, чрез констелация вие получавате и благословия от рода на майка ви и от рода на баща ви. Представете си какво щастие е това да бъдете благословенни от целия си род. И от двете страни толкова много предци са зад вас и ви благославят от благодарност че сте ги освободили и излекували.

Защо да си направя такава констелация? 

Защото тази констелация ще ви свърже с енергията на вашите родители по време на тази практика ще намерите отговорите на много въпроси. Уникална техника след която се чувствате щастлив и благодарен, на живота и на своите родители. Практика в която ще им простите, ще им кажете това което не сте успели досега и ще се освободите от претенциите към тях. Дори и някои от вашите родители да са починали констелацията работи също много силно и освобождаващо.

Всеки, закупил си такава базова констелация майка и баща, получава специален подарък от мен една уникална техника от тетахилинг “Изпращане на любов на бебето в утробата”. Тази техника ви връща още преди да се родите, връща ви като ембрион. С нея се освобождават страховете преди да се родите, най-разпространения страх от неизвестното се формира там в утробата. С тази практика, която е моя специален подарък за всички вас, които си вземете базова констелация с майка и баща. Този мой подарък ще ви разграничи от чувствата на вашата майка, които сте взели още от утробата й. Тази практика ви кара да се родите отново, а вие я получавате напълно безплатно като подарък. Защото го заслужавате!

Побързайте и си вземете констелация с майка и баща и вземете вашия трансформиращ подарък.

Цената на базовата констелация майка и баща

53 лв. – продължителност 60 мин.