Самооценката за жената

Какво се случва когато жената с ниска самооценка влиза в отношения и връзка и защо е толкова важно жената да бъде със висока самооценка? Когато жената е с ниска самооценка, тя влиза във връзката с недоверие и страх, дали този мъж ще остане с нея. Тази жена започва да ревнува партньора си, да му проверя телефона за съобщения от други жени. Тази жена започва да е обсебена от своя партньор, тя се разтваря в него и започва панически да се страхува да не го загуби. Тя влиза във връзка само за да не остане сама. Тази жена не знае какво е да обича себе си. 

Тя е силно контролираща и обсебваща и повярвайте ми много малко мъже биха издържали такава жена.

Какво се случва когато жената с висока самооценка влезе във връзка. Това е жена която обича себе си и слага себе си на първо място. Тя си има своите интереси, своите хобита, дава свобода на мъжа, не го следи не го ревнува. Тя не се разтваря в партньора както първия модел жена, а се фокусира върху себе си и върху нещата които я зареждат и и носят наслада. Обича партньора си но си има своите интереси, своите приятели. Тази жена е много интересна за своя любим, загадъчна и даваща свобода. Ако вие сте от втория тип жена, това е чудесно поздравявам ви, за пътя които сте извървели и сте се научили да обичате и уважавате себе си, да се цените и да знаете коя сте. Но ако сте от първия тип жена тази с ниската самооценка, ревнуващата партньора си, обсебващата, и не обичащата себе си имам решение за вас, и аз бях преди като вас и точно затова мога да ви покажа по лесния път и по бързия път да заобичаме себе си, да сложим лични граници и да заживеем  живот с наслада и радост.

Запишете си тетахилинг сесия с мен и ви гарантирам че само с една сесия вие ще се научите да обичате себе си, да се заявявате и да вдигнете вашата самооценка. Да станете жената която винаги сте искали да бъдете. Надявам се тази статия да ви накара да се замислите и да кажете стоп на досегашния си начин на живот с ниска себеоценка и живееща живота на другите. Не утре или вдругиден стига сме отлагали щастието си, нека станем господари на живота си. Инвестирайте в себе си и си запазете час за онлайн тетахилинг сесия с мен на лично съобщение, ако искате да разберете малко повече за това уникален метод, то свържете се за безплатен разговор с мен, в които ще ви обясня за метода и с какво мога да ви бъда полезна.

С любов и благодарност

Деница Владимирова

Сертифициран Тета хилинг терапевт

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.