Паник атаките

Паник атаките – едно мъчение над съвременния човек.

Здравейте, прекрасни!

Днес искам да поговорим за една болест на съвременния свят, а именно ПАНИК АТАКИТЕ. Тази тема много ми резонира, защото преди една година и аз самата страдах от тази болест. Когато се  преработвах и почти нямах почивка, когато се чувствах в капан и безизходица, паник атаките ме навестяваха. Който не е изпитвал това паническо разстройство, той не знае какъв кошмар е. Чувството, че сякаш умираш, не ти стига въздух, вие ти се свят и си разтревожен, сърцето ти бие учестено и те стяга, изпотяване и всичко това идва без предупреждение и внезапно.

Пристъпите при мен продължаваха по няколко минути, но при други хора може това състояние да продължи и часове. Аз успявах да ги контролирам с дълбоко дишане и веднага отивах някъде на чист въздух. Пристъпите на паник атака поне според мен бяха предизвикани от преумора, тревожни мисли и много стрес. Как се излекувах?

В началото те не се излекуваха, просто ставаха по-рядко. Аз си дадох повече почивка и време за мен, правих неща, които ми доставят удоволствие. Разходки, хубава книга, активна почивка.

Паник атаките обаче изчезнаха съвсем след като започнах да се занимавам с Тета хилинг.

Този метод ме излекува напълно, след като разбрах кой е корена, който е предизвиквал тези симптоми.

Ако и вие имате паник атаки, аз вече съм минала по този път и знам как да ви помогна!

Аако сте готови да се освободите от това разстройство, аз знам най-прекият и лесен път.

✍️Запишете си час за онлайн сесия с мен.

🎇Тета хилинг е едно Вълшебство. Доверете му се. Този метод промени моя живот и на много доволни клиенти, които получиха пълна трансформация!

Заповядайте и на моята Фейсбук страница!

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.