На своето място ли си сега?

Здравейте тази статия е много лична, но знам колко много ще помогне на всеки един от вас, защото ще се припознае и замисли. Пътят, който ме доведе до тета хилинг и какво се промени в моя живот. Преди да стана терапевт и да се докосна до това вълшебство, аз работех до изнемога. Работих на 12 часа от 8:00 до 21:00. Прибирах се изморена, скарах се с всички около мен, всичко ми беше криво. Нямах време за никакви медитации, нито време за себе си. И разбира се тялото понеже е мъдро, нямаше как да позволи тази работа до изнемога и започна да ми дава сигнали. Започна сърцебиене, бърнаут, не закъсняха и паник атаките, тялото крещеше, а аз не го слушах, познато ли ви е?

Когато не си на мястото си точно това са и признаците, но въпреки че не се чувствах добре аз си бях в зоната на комфорт,  и не исках да променям тези обстоятелства, сякаш от мен нищо не зависеше. Ролята на жертва, позната ли ви е на мен много. Десет години бях в тази роля. С Тетахилинг се срещнах съвсем “случайно”, слагам го в кавички, защото няма нищо случайно в този живот. Какво се промени след като срещнах тетахилинг и станах терапевт? С две думи влязох в мисията си. От работеща до изнемога, безпътна незнаеща накъде да продължи, аз се превърнах в уверена жена, която всяка сутрин се буди с усмивка, не казвам че този път беше лесен, но си заслужава, и сега да се наложи да го извървя пак бих го извървяла. Но защо това да се случи и с вас, след като аз знам по лесния начин.

Ако искате промяна и не знаете на къде да продължите, то обърнете се към мен и си запишете онлайн тетахилинг сесия. В работата ми като терапевт виждам ежедневно промяната която настъпва в моите клиенти,и всеки изминал ден се убеждавам че този метод промени не само моя живот но и живота на стотици други доволни клиенти. Ако и вие искате промяна то запишете си онлайн тетахилинг сесия с мен.. Ако се чудите дали този метод е за вас то не се колебайте да се свържете с мен за безплатен разговор в които ще ви обясня всичко за този вълшебен метод, който прави чудеса с живота на хората.  Не забравяйте само вие сте господари на вашия живот, и само вие можете да го промените. Очаквам ви ❤️❤️❤️

С любов и благодарност Деница Владимирова

Сертифициран Тета хилинг терапевт

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.