Насладата

Днешната статия ще поговорим за насладата.

Какво според вас е да живеете в наслада?

Това е чувството да присъстваш тук и сега. Когато спрем да мислим за миналото, какво е можело да бъде и да се тревожим за бъдещето дали дадено нещо ще стане тогава ние сме тук и сега. Точно тогава започваме да се наслаждаваме на живота. Виждате красиво цвете на пътя и не го откъсват, а спирате просто да усетите неговото ухание. Навън вали вие не се ядосвате че дъжда ще ви развали прическата, а му се наслаждавате. Усетете капките дъжд по тялото си и му се насладете. Усетете се истински живи. Пиете кафе или чай, но не набързо а бавно му се наслаждавате. Живейте с наслада мили приятели. За съжаление в забързаното ежедневие моментите на наслада липсват, но не само от това някои от нас не са научени какво е наслада, клетките им не знаят какво  е наслада, просто не познават това уникално чувство. В работата ми като тета хилинг терапевт виждам често че много хора не знаят какво е да чувстват, да сетивата им са притъпени, но също така виждам какво се случва с тях само след една тетахилинг сесия с мен.

Тези, които не са обичали себе си започват да се обичат, и света отвън веднага им дава доказателството за това. Тези, които не са знаели как да се наслаждават на живота за първи път усещат какво е наслада с всяка тяхна клетчица. Тези, които не са знаели как да се заявят, след една сесията вече слагат граници и започват да казват “не”. Хора с парични блокажи, започват да проявяват изобилието в живота си под всякакви форми. Тези, които ги е било страх да скочат в новото и да действат, след една сесия разбират какво им е пречило и добиват мотивация да действат. В работата ми като тета хилинг терапевт ежедневно се убеждавам че Тета хилинг е едно вълшебство, което сътворява една нова реалност, за този който се усмели да вкуси от това вълшебство.

Ако и ти имаш някакъв проблем, които ти е трудно да решиш, или имаш повтарящи се ситуации непрекъснато и не знаеш защо, то не се колебай да ме потърсиш запиши си тетахилинг сесия с мен и промени живота си, стига да си готов. Аз бях като теб но благодарение на този метод промених живота си. Знам прекия път към щастието, и съм готова да ти го покажа, а ти готов ли си, ако отговорът е да не чакай, утре, другата седмица, другия месец, другата година, а действай тук и сега запиши си час за онлайн сесия с мен на лично съобщение. Заедно ще успеем да сътворим живота който заслужаваш.Бъди смел и действай, стига си  чакал. Очаквам те❤️Ако не знаеш този метод дали е за теб свържи се с мен за безплатен разговор, по време на които ще се запознаем и разбереш какво всъщност представлява метода и дали може да ти бъде полезен💕

С любов и благодарност

Деница Владимирова

Сертифициран Тета хилинг терапевт

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.