Какво ни пречи да сбъднем мечтите си?

Мечтите – как да ги сбъднем?

Здравейте, прекрасни приятели!

Днес стигнах до един извод, какво ни пречи да сбъднем мечтите си с лекота. Те се сбъдват много лесно, когато са от любов, и не могат да се осъществят, когато са продиктувани от нашите страхове. Или се осъществяват, но не са това, което сме искали. Много от нас са го преживели. Например искат любим човек до тях, но тяхното искане е продиктувано от страх да не останат сами. Познайте какъв партньор привличат, не точно това което са искали, защото тяхното желание е продиктувано дълбоко от страха им. И обратното когато една жена иска партньор, от любов, т. е. първо жената заобичва себе си и след това го привлича, понякога дори не го и търси живее си живота щастлива е, и изведнъж той се появява, много повече отколкото тя си е и мечтала.

Тези два примера са свързани с двата варианта – когато мечтите са от любов и когато са от страх. Такива примери мога да ви дам не само в любовната сфера, но и в други сфери на живота. Другата пречка да не сбъдват с лекота нашите желания е, когато те са продиктувани от свободната воля на някой друг. Има едно вселенско правило, което не трябва да се нарушава и то е нашите желания са обречени винаги на неуспех, когато касаят чуждия живот. Ние сме господари само и единствено на собствения си живот и желанията, които имаме трябва да касаят и да бъдат само за нас. И третото, най-важно нещо е – винаги искайте вашите желания да са за ваше най-висше благо и добро!

И сега, как да разберем дали едно желание идва от любов или от болка и страх?

Ако то не се е сбъднало до една година, то със сигурност под него не стои любов, а болката или страха. Ако желанието е продиктувано от любов до една година би трябвало да се сбъднало. Но пак ви казвам, не трябва да нарушава свободната воля на другите. Ако искате да разберете, защо вашите желания не се сбъдват, то метода с който работя ще ви помогне. Тетахилинг е едно уникално енергийно лечение, по време на което вие винаги сте в безопасност, но получавате мигновенни резултати.

В какво се състои метода и как може да ви бъде полезен?

С метода Тетахилинг ние навлизаме дълбоко в подсъзнанието, а както знаете точно там са скрити нашите страхове, болките от детството, програми от нашите предци, уроците на душата и нашите предишни инкарнации т. е миналите ни животи. Аз знам по-краткия път, до сбъдването на вашите желания! Ако искате да го разберете и да започнете да сбъдвате мечтите си с лекота, то свържете се с мен за онлайн Тетахилинг сесия, която гарантирано ще промени живота ви!

 С любов и уважение❤️

Деница Владимирова

Сертифициран Тета хилинг терапевт

Заповядайте и на моята Фейсбук страница

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.