Коя е любимата ти детска приказка?

Скъпи приятели минавайки си покрай тези рози изведнъж се сетих за една от любимите ми детски приказки за двете сестрички Белоснежка и Червенорозка.

Коя е вашата любима детска приказка?

Прекрасни, както знаете много от нашите програми идват от същностно ниво, т. е от нашето детство. Затова е много важно да се сетите кои са вашите любими приказки като деца. Коя беше любимата ви приказка? Замислете се и я анализирате. Понеже обичам да давам примери, за да ви стане малко по ясно какво имам предвид. Малката русалка – на кои от вас е любима приказка. Какво се случва с Малката русалка отказва от всичко което има дори и от живота си заради любовта. Ако това е вашата любима приказка то замислете се какво за вас е любовта , жертваш ли себе си, пренебрегваш ли себе си заради любимия. Помислете отговорите са пред вас. Както знаете всичко се разпечатва във вашето подсъзнание особено когато сме много малки. Така че прекрасни ако искате да разберете много от нещата които идват към вас защо са там, то замислете се коя е вашата любима приказка. Ако искате споделете коя е вашата и заедно можем да анализираме, но съм сигурна че след като прочетете тази статия, ще си дадете отговорите които търсите, защото както виждам в моята работа като терапевт, половината от лечението се извършва в момента на осъзнаването, след това вече е по лесно.

Благословен и усмихнат ден изпълнен с много лекота и щастие. Бъдете благословени и вие и вашите семейства. С любов и уважение и благодарност Деница Владимирова Сертифициран Тета хилинг терапевт

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.