Контрола в нас

Контрола в нас – днешната кратка статия е за него.

В моята практика като терапевт много често срещам клиенти, които са контролиращи. Ние контролираме детето си, партньора си. Много често хората, които контролират са и перфекционисти. И точно за това го правят, за да може всичко да е точно така, както те искат, по техния начин. Непрекъснатия контрол води до стрес, който никому не е полезен. Друго нещо, което забелязах в моята практика е, че често на контролиращия човек му е трудно да се доверява. Какво ни е нужно?

Доверието, че всичко се случва така, както трябва да бъде и то винаги е за наше висше благо и добро!

Животът на контролиращия човек не е никак лек!

Защо толкова често срещаме хора, които се опитват да контролират живота ни, нашите действия. Защото имаме много да учим от тях, те са наши учители. В повечето случаи контрола е наследен или от контролиращия баща, или от контролиращата майка. И какво остава на едно малко дете отгледано от такива родители, като порасне да стане контролиращ възрастен.

Благодарение на Тетахилинг, ние много бързо намираме от къде идва корена, на това поведение и най-вече какво учи съответния клиент с това че е контролиращ, т.е. какъв е урока на душата му. След като разберем урока, много лесно клиента се освобождава от поведението на контролиращ, научаваме го да се доверява и живота му става по лек. Започва да живее с доверие към живота, към партньора, към всичко в заобикалящия го свят.

Ако и вие сте контролираща личност и това поведение ви вреди, не се колебайте да се свържете с мен, за да ви помогна, аз знам по-лекия и лесния път. Направете живота си по лесен една Тетахилинг сесия, ще ви помогне гарантирам ви!

С любов и уважение

Деница Владимирова

Сертифициран Тета хилинг терапевт 

Заповядайте и на моята Фейсбук страница!

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.