Кога можем да се променим?

Здравейте скъпи приятели днес реших да напиша една статия за това кога човек може да се промени.

Отговорът е когато сам реши!

Колко от вас скъпи дами се опитвате да промените вашия партньор, просто ви е трудно да го приемете такъв какъвто е. Знаете ли когато го приемете такъв какъвто е тогава и той ще ви приеме такава каквато сте защото светът е огледало и каквото привличаш това и излъчваш. Но тази статия е за личния пример и нека да не се отклонявам от темата. Знаете ли колко е лесно да накарате вашето дете да се храни здравословно, а не с дюнери и пици, както повечето подрастващи. Някой ще попитат как, отговорът е с личния пример. Когато вие започнете да се храните балансирано, и детето вижда вашата промяна както във външния вид така и във вашето поведение, защото храната мили мой влияе и на нашето настроение. Колко е лесно да накарате вашето дете да обича себе си и да слага граници в отношенията, само с личния пример. Когато детето вижда че мама се цени и уважава и може да казва” не” и детето започва да се обича и да държи на себе си. Какво да правим с партньора, когато не харесваме дадени черти от характера му и ни дразнят, първо хората които ни дразнят са нашите най-големи учители и както казах нашия партньор е наше огледало. Тук отново приложете личния пример приемете себе си такива каквито са насочете енергията към себе си и към вашата промяна и ще видите вашия партньор как се променя. Опитайте дайте си време и ще видите разликата. Ако вие сте работодател, как да накарате вашите подчинени да свършат нещо, с личния пример. Когато един работодател се включи в работния процес заедно с неговите подчинени, на тях не им остава друго освен да се захванат да работят. Личният пример мили мой е най – прекият път човек да се промени, сам без никакъв натиск, а с лекота.

В работата ми като терапевт срещам много хора, които се опитват да променят някой, питат ме как да накарат партньора им да ги уважава и обича, а моят отговор е винаги един и същ няма как, той има своята свободна воля, но с личния пример, когато те започват да обичат и уважават себе си и то само след една сесия с мен, то партньора им автоматично започва да се държи по различен начин и да им показва чувствата си, като с магическа пръчица. Много от нас не са научени какво е любов, израснали в семейства които не съм им давали  любов,мама и тати са обичали но по техния си начин. Ако искате промяна и само с една сесия да обикнете себе си, да станете жена която я ухажва, уважават и обичат то тетахилинг е вълшебната пръчица.

 Ако се колебаете дали е за вас този метод то свържете се с мен за разговор в които ще си поговорим и запозная с това енергийното лечение което промени много животи включително и моя.

Нека заедно сътворим вашия прекрасен живот изпълнен с лекота и любов, радост, щастие и изобилие.Успехът зависи само от вас. Действайте и спрете да отлагате. Не чакайте месец, година а направете първата крачка към вашата промяна още сега. Очаквам ви прекрасни души.

Деница Владимирова

Сертифициран Тета хилинг 

С любов и благодарност

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.