За уроците на душата

Днес реших да напиша една кратка статия за уроците на нашата душа.

Душата идва тук на Земята, като първо си избира семейството в което да влезе. Тя избира точно това семейство, в което ще вземе най-важните уроци за които е дошла. Нея не я интересува, че ще мине през болка, през отхвърляне, през изоставяне, през унижение, тя просто е дошла да се учи на добродетели. Тя просто учи как да се цени, и да слага себе си на първо място.

Давам ви личен пример.

Един от добродетели, който е избрала моята душа, за да отиде точно в това семейство е ПРИЕМАНЕ на себе си такава каквато съм, но това е само един от многото добродетели които учи моята душа. Партньора, който избираме в определен етап от живота си, той също ни учи на добродетели, и не се учудвайте когато партньора до вас е сприхав и се карате, той просто ви учи на добродетеля ТЪРПЕНИЕ. Вашите деца ви избират точно вас за родители, за да научи душата им ценни добродетели. Всичко мили мой, са уроци на душата, просто нейна опитност, ако душата иска да се научи на страдание, не се учудвайте тя избира семейство, в което да я тормозят да разбере какво е страдание.

Много чест добродетел, който душата учи е ДОВЕРИЕТО.  Съгласете се, че много от вас имат точно проблем с доверието. Трудно се доверяват на себе си, на хората, на събитията. В работата ми като терапевт виждам ежедневно как след като разберем добродетеля, които учи душата с лекота се изчистват негативни програми и убеждения. Виждам как след една тета хилинг сесия, проблеми които са мъчили моите клиенти с години просто изчезват още с една сесия. Ако искате да научите добродетелите на вашата душа, не чрез болката, а чрез любовта, то не се колебайте да се свържете с мен на лично съобщение за тетахилинг сесия. Заедно ще трансформираме вашия живот, ще научим душата ви да живее с лекота и да учи уроците си с лекота.

Не отлагайте вашето щастие, за след месец, година и повече, а направете първата стъпка към промяната, която винаги е за ваше най-висше благо и добро, действайте тук и сега. 

С уважение и благодарност

Деница Владимирова

Сертифициран Тета хилинг терапевт

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.