За Парите

Днешната статия, която реших да напиша е за една тема, която вълнува всеки един от вас, а именно темата ПАРИ или по точно тяхната идеализация. Първо накратко, да обясня какво е идеализация. Всяко нещо което поставяме пред вас, всъщност е идеализация. Няма да се впускам в подробности какво може би някои от вас идеализират, защото нещата са много, а темата е идеализация на парите. Какво се случва когато започваме да идеализираме парите, и какво ни кара да ги идеализираме? Какво се случва когато започнем да слагаме парите над нас, тогава те започват да бягат от нас. Те бягат от нас, защото когато мислим само за  тях, ние просто забравяме да се наслаждаваме на живота, спираме да забелязваме красотата покрай нас, забравяме да бъдем благодарни. Нали сте виждали хора, които работят до изнемога за да изкарат много пари, те пренебрегват семейството си, защото имат един господар, господарят на парите и му се кланят. А нали знаете какво пише в библията да не си прави човек  кумир от нищо.

Къде отиде насладата от живота милички? Откога не сте се забавлявали и смели от сърце?

Когато спрем да смятаме че парите са най-важното, тогава започваме да живеем с лекота и наслада и те сами идват към нас. А не обратното непрекъснато да сте притеснени и да  стискаш и да очакваме че те ще дойдат в живота ви, няма как да стане. Сега искам да ви накарам да се замислите по какъв начин давате парите, когато плащате сметките си с желание и благодарност, че ще се върнат към вас многократно умножени, или с нежелание с мисълта че ги губите и че няма да се върнат никога към вас. Това е много важно да го осъзнаеш прекрасни читателю.Сега нека отговоря и на другия въпрос, какво ни кара да ги идеализираме. Ние се вкопчваме в тях и започваме да ги величаем, защото за някои от вас парите носят сигурност, за други свобода,за трети щастие, а какво ще стане ако си създадем тези ценности независимо от външните обстоятелства. Ако се чувстваме сигурни, свободни и щастливи, без да зависим от парите, то ние започваме да ги привличаме с лекота. Парите обичат насладата, удоволствието и благодарността, ако сте на тази вибрация, то  с лекота ще ги привличаме в живота си. Парите не обичат съзнанието на липса, а съзнанието на благодарност, изобилие и радост.

Много от нашите идеализации за парите, всъщност не са наши, а на нашите предци (майки, бащи, баби, дядовци, прабаби и прадядовци) и ние въобще да не го подозираме. За мама и татко парите са били най-важното, а не за нас, но ние сме израснали с техните убеждения и така хоп ние порастваме и започваме да идеализираме парите. Тета хилинг е метода които може да ви помогне да спрете да идеализирате парите и да се освободите от ограничаващите ви вярвания свързани с тях, с лекота. След като се освободите от идеализирацията, вие ще смените фокуса, и парите ще започнат да идват в живота ви, и не само да идват но и да ги задържате. В работата ми като терапевт съм виждала много пъти точно това, когато човек спира да идеализира нещо започва да го привлича. Защото когато освободим полето даваме шанс на вселената да се разгърне и да ни даде всичко това от което имаме нужда. Ако и вие сте човек, който идеализира нещо пари, работа, партньор, и не знаете какво да направите, то свържете се с мен за тета хилинг сесия, с най-голямо удоволствие ще ви помогна, ако сте готови за промяна аз съм насреща. 

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.