За мен

Тета лечение с Дени Владимирова

Здравейте!

Казвам се Деница Владимирова на 38 години и съм сертифициран Тета практик, НЛП практик, треньор по личностно развитие и коуч. Автор съм на много медитации, както и уебинари и маратони. Моята мисия е да помагам на хората да намерят себе си, пътя си и щастието си, да бъдат успешни и заедно да сътворим живота, който заслужават. Живот, изпълнен с изобилие и благоденствие тук и сега, бързо и лесно, с помощта на метода Тетахилинг!

Този метод промени моят живот, както и живота на хиляди други хора. Нека ви разкажа накратко за моя път преди Тетахилинг.

Работех като главен касиер доста години по 12 часа, вечер се прибирах смазана от работа, без никаква енергия и тонус. Толкова бях изморена, че нямах сили да обърна внимание на семейството си. Преминах през много стрес и напрежение, паник атаки, които ме навестяваха доста често от преумора.

Бях в ролята на жертвата, всеки ми беше виновен за нещо, дали работодател, дали ситуации. Сигурна съм, че на много от вас им е позната подобна история, и дори и частично ще се припознае. Чувствах се като хамстер в клетка. Въртейки образно казано моето колело на живота, работа-вкъщи-работа. Но в един момент си дадох сметка, че това положение не може да продължава и започнах да търся начини и методи, които да ми помогнат да изляза от този омагьосан кръг. И както знаете, който търси, намира. Винаги, когато човек покаже на Вселената, че е готов за промяна, тя му изпраща правилните хора за това. Така се случи и с мен. Записах се в една група за Теталечение и ден след ден започвах да виждам своята промяна. И така реших, че и аз искам да помагам на хората да намират щастието си, както аз намерих своето. И станах Tетахилинг терапевт. Напуснах работата, която ме караше да се чувствам нещастна и тъжна, още след първото ниво на курса по Тетахилинг. От жертва близо 10 години се превърнах в господар на живота си.

!!Тета практиките НЕ заместват медицинското изследване. Моля при по-сериозни здравословни проблеми се обърнете към вашия лекуващ лекар!!

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.