За Кармата

КАРМАТА – днешната статия е за нея. Толкова много се говори за нея. Какво е Карма?

На санскрит КАРМА означава ДЕЙСТВИЕ.

Тя се отнася до духовния принцип за причината и следствието, където намеренията и действията, породени от определена причина, определят нашето бъдеще. Доброто намерение и разбира се добрата постъпка допринасят за добра карма и щастие, докато лошото намерение и лошата постъпка допринасят за лоша карма и бъдещо страдание. Ключът към разбирането на кармата се крие в способността да правим правилните действия, а не просто да реагираме на обстоятелствата. Както знаете ние сме човешки същества и притежаваме свободна воля и сами сме господари на живота си. Значи излиза, че карма не е съдба. Ние имаме т. н. емоционално тяло, което съхранява различни спомени, ние реагираме на външните дразнения. Така създаваме хаос и драма или напротив оставаме спокойни и балансирани.

Ако искате да се освободите от тежката кармична обремененост като пристрастяване, злоупотреба или депресия, трябва да вдигнем нашата вибрация. Това означава да изпитваме повече положителни емоции, да премахнете онова, което ви кара да реагирате негативно и така сами да станем творци на нашето реалност. Всеки един от вас може да го постигне, стига да иска!

Ако сте готови да излезете от ролята на жертва и да станете създатели на една прекрасна реалност. Аз съм тук за вас да ви помогна!

Тетахилинг е методът, който мен лично от жертва ме превърна в господар на живота си.

Ако искате и вие да го постигнет,е аз знам по-лесния и бърз начин!

✍️Ако сте готови за промяната и да станете създатели на реалността си и господари на живота,

Запишете си час за онлайн сесия с мен 

С любов ❤️

Сертифициран Тета хилинг терапевт

Деница Владимирова

Заповядайте и на моята Фейсбук страница!

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.