Вярата и надеждата

Днешната статия ще бъде за вярата и надеждата.

Какво за вас е вярата?

Първата асоциация която идва в съзнанието ви за вяра е свързана с църквата. Но в тази статия аз ще говоря най-вече за вярата в себе си и в живота. Какво се случва когато имаме вяра в себе си? Когато имаме вяра в себе си и собствените си способности сякаш имаме крила и сме готови винаги да полетим. Да вярваш в себе си е умение, което не всички го владеем. Да имаш вяра в себе си е уникално. Представете си едно дърво в буря. То се клати, огъва но не мърда от мястото си. Това е пример за вяра истинска вяра в себе си.Нека бъдем като него, през каквито и житейски събития да минаваме да не спираме да вярваме в себе си и способностите си, че можем да се справим. Сега ще поговорим за един друг вид вяра. Вярата че всичко в живота ни е точно такова каквото трябва да бъде. И това е умение на което се учим цял един живот. Но когато се върнем назад и превъртим лентата се убеждаваме, че абсолютно всичко в нашия живот е било за наше добро. Опитайте върнете се назад и вижте че е така.

Когато започнеш да вярваш че всичко в живота ни е такова каквото трябва да бъде и че мястото на което сме в момента е точното място с най-големите уроци,които душата си е избрала, то ние  започваме да живеем тук и сега и да се наслаждаваме, да се доверяваме да сме спокойни усмихнати и щастливи.

Другата тема в днешната статия е за надеждата.

Какво всъщност е надеждата? Надеждата е това нещо, което идва от външните обстоятелства, и тя е много близка до очакванията. Тя няма нищо общо с вярата. Когато започнеш да се надяваш ти всъщност даваш силата си на външни обстоятелства. А когато вярваш силата е в теб.

В работата ми като терапевт срещам ежедневно различни хора с различни проблеми. Но всичко започва от там че са загубили вяра в себе си и собствените си способности. Ако и вие губите вяра, трудно ви е да се доверявате имате казус в живота си които ви е трудно да решите сами, или пък имате повтарящи се събития в живота си, които ви разстройват и натъжават. То не се колебайте да се свържете с мен на лично съобщение за тетахилинг сесия. Сесията се провежда онлайн в удобно за мен и клиента време.  Нека заедно сътворим вашия щастлив живот. Успехът е с вас, стига да сте готови да излезете от зоната си на комфорт и да промените живота си. Спрете да отлагате вашето щастие. Времето е тук и сега да промените вашия живот. Ако искате да разберете нещо повече за метода то свържете се с мен за безплатен разговор, в които ще се запознаем и ще ви разкажа за този уникален метод който промени моя живот и живота на много други. 

С любов и благодарност Деница Владимирова

Сертифициран Тета хилинг терапевт

Бъдете благословени изпращам безусловна любов ❤️❤️❤️

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.