Вярата в себе си

Здравейте прекрасни днес искам да напиша една кратка статия за една много важна според мен тема, а именно вярата в себе си. Кога губим вярата в себе си мили мой според вас? Когато още като деца нашите родители ни отрязват крилата. Когато като малки имаме големи мечти и ни идва да покорим света, а възрастните ни казват къде си тръгнал виж ни с майка ти кои сме. Тогава още от малки спираме да вярваме в себе си и с прекършени крила тръгваме към живота.

Как да сбъднем мечтите си с лекота, когато първо не вярваме в себе си, и след това не вярваме че е възможно. Колкото и да ви е тъжно в момента, ако поне един човек със тази статия накарам да се замисли и повярва в себе си, то това значи че си е заслужавало да я напиша. Нека сега да оставим малкото дете с прекършени крила и да видим как се държи и какво е поведението на възрастния човек който не вярва в себе си. Той започва да съди хората които са сбъднали мечтите си и са имали вяра в себе си. А не е ли по лесно просто тази енергия, която влагаме да съдим другите да я насочим към нас самите и сбъдването на мечтите ни. Не се сравнявайте с другите всеки е уникален сам по себе си. Вярата в себе си и вашата увереност са най прекият път към успеха. Обаче хората които не вярват в себе си, са и неуверени и не правят никакви действия. Много важно нещо да се обграждате с хора, които вярват във вас. В работата ми като тета хилинг терапевт постоянно срещам неуверени и не вярващи в себе си и в способностите си дами. И само с една сесия виждам как нещата се променят. От доскоро неуверената и невярваща в себе си дама, започва да действа да вярва в себе си и да сбъдва мечтите си. Ако и вие сте неуверена и не вярвате в себе си и способностите си аз знам най-прекият път това да се промени.

Запишете си час за онлайн тетахилинг сесия с мен . Ако все още се чудите дали този метод е за вас и дали ще ви помогне то не се колебайте да се свържете с мен за разговор, в който ще ви обясня повече за това вълшебство и енергийно лечение с Тетахилинг. Спрете с отлагането, действайте тук и сега и успехът ще е сигурен. 

С любов и благодарност

Деница Владимирова

Сертифициран Тета хилинг терапевт

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.