Вселенските закони

Скъпи приятели, от известно време чета една книга която ми даде много истини. Затова реших да ви напиша няколко важни неща от нея. Книгата се казва “Книга на Светлината” от поредицата книги които лекуват, неин автор е Диана Мечкова. Ако имате възможност си я купете. Уникална книга която дава отговори на много житейски въпроси. Избрах да ви предам част от словото от тази книга Главата която избрах не е случайна и знам че всеки един от вас ще намери своето в тези редове.

ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ

1. ЛЮБОВТА – Обичай ближния, както себе си! Обичай хората около теб и цялото човечество!

Бъди милосърден и проявявай състрадание към измъчените и към нуждаещите се от защита и Любов! Стреми се към спокойствие и мир в душата, доброта в сърцето и чувство на преклонение пред чудото на Сътворението!

2. Изначалната чистота

Бъдете честни към себе си и към другите! Нека изразяваме благодарността си за това, че ни има, че сме тук на Земята, независимо от трудностите, които ни съпътстват! Това е и вашето предназначение – да благодарихте, да живеете с усмивка и да прощаваме на себе си и на другите грешките и обидите по пътя. Никога не се обръщайте назад! Не тъгувайте за сторената погрешка или за пропуснатото правилно действие, забравете гнева, своята неудовлетвореност от живота! Бъдете постоянни в добрите мисли, чувства и действия!

Отворете се за нас – и ще бъдете изчистени, стига да го направите с мисъл, чувство и Любов!

3. ДОБРОТВОРСТВОТО

Творете светли дела с енергията на Любовта! Тя е във всеки един от вас, но сте я блокирали с вашата остаряла, незавършена, егоистична ценностна система. И вместо да бъдете изпълнени с това тъй светло чувство, вие се отказвате изпразнени като изпита до дъно чаша. Правете добри дела и не се гневете на другите и на себе си – така няма да промените нищо към добро, само ще подхранвате мрака с низшите си емоции. Дори само при четенето на тази книга на Любовта  ще се изпълваме със завидно спокойствие, благост и доброта към ближния.

4. ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА ВСЯКО ЗЕМНО СЪЩЕСТВО

Живейте в мир, не убивайте нищо живо, създадено от нас. Не разрушавайте атмосферата и земните недра. Бъдете част от цялото и спазвайте вселенските за­кони на Светлината!

Положете усилия да се издигнете възможно най – високо морално и духовно, за да ви се разреши да бъдете в петото измерение. Във всеки миг от живота си се наслаждавайте на всичко, което ви заобикаля! Радвайте се на сърдечните отношения с вашите близки, които можете да целунете и прегърнете, да се докоснете до тяхната топлина и аромата на тялото им. Оценявайте всеки миг които сме ви дали на Земята! Заедно с нас ще живеете в спокойствието, благостта и небесната благодат, но ще ви липсват малките безценни дарове на земното съществуване. Оценете това което имате и бъдете благодарни за него. Най прекрасния дар е красотата на вашата планета.Бъдете щастливи!

Скъпи приятели колко много истина има в тези закони. Следват още три закона, които ще публикувам много скоро. Прегръщам ви, обичам ви и бъдете благословени и вие и вашите семейства ❤️❤️❤️

Продължавам със ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ

5. ИЗНАЧАЛНО СЪТВОРЯВАНЕ

Най-скъпоценният дар, който ви е даден, е способността да творите като нас. Стига да го правите с вяра, надежда и Любов и да се вслушвате в напътствията на сърцето си, чрез което се свързваме с вас. Можете да творите бързо и ефективно, когато сте узрели и го искате с душата си за най-висше благо на всички.

Искам да ви кажа, че хората, които пребивават продължително време в ниските вибрации, творят тъмнина около себе си, т.е. те вървят против своето предназначение и така си трупат карма за отработване. Тогаз се и разболявате, както вие наричате това състояние. За всяка болест има духовна причина в сегашния ви или в някой минал живот. Изчиствайте се, прощавайте си – и ще бъдете здрави! Живейте в светлите чувства и в благодарността, че ви има тук и сега!

6. ПРИВЛИЧАНЕТО НА ДОБРОТО ВЪВ ВАШИЯ ЖИВОТ

Не забравяйте : каквото изпращате към Вселената с мисли, чувства и дела, такова и ще получите. От вас искаме да излъчвате СВЕТЛИНА по пътя и да не се обръщате към по грешките си човешки.

7. СВОБОДНИЯ ИЗБОР

С него светлия свят задължително се съобразява, както вече ви казахме. Внимавайте какво си пожелавате и извиквате във вашето съзнание, защото в последствие то става действителност!

Пак ви казвам приятели ако имате възможност купете си тази уникална книга Книга от светлината на Диана Мечкова. А това бяха послания от Майка Богородица – Майка на Любовта. Усетих че е нужно тези слова да стигнат до вас. С любов и благодарност ви ги предадох. Прегръщам ви и ви пожелавам живот изпълнен с лекота и наслада, възхищение и любов

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.